با 13 برند از بهترین کرم ترک پا آشنا شوید

حتما تا به حال شنیده‌اید که می‌گویند پا قلب دوم انسان است؛ اما چرا اکثر افراد رسیدگی به آن را جدی نمی‌گیرند؟ روش پیشگیری از ایجاد ترک پاشنه پا، روندی بسیار ساده است؛ اما به دلیل اینکه این عضو معمولا دیده نمی‌شود، متاسفانه اکثر ما به خوبی از آن مراقبت نمی‌کنیم و نسبت به آن بی‌توجه هستیم. این عارضه پوستی بیشتر برای خانم‌ها شایع و با با شروع فصل پاییز، این ترک‌ها شدت می‌گیرند. دقت کنید که اگر به موقع در جهت درمان آنها اقدامی نداشته باشید، تبدیل به زخم‌های عمیق و دردناک خواهند شد. اگر قصد از بین بردن آنها را دارید، با ما در اسپاد همراه باشید تا با 13 برند از بهترین کرم‌ ترک پا آشنا شوید و به کمک آنها مشکل خود را حل کنید.

 

 

علل ایجاد ترک پا

قبل از آنکه به فکر درمان این عارضه باشید، باید علت آن را ریشه‌یابی کنید؛ زیرا ایجاد ترک در کف پا، می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد. لیست زیر را با دقت دنبال کرده و بررسی کنید که کدام یک از این موارد، می‌تواند دلیل اصلی مشکل  شما باشد.

  • صابون: استفاده از صابون با فرمولاسیون قوی که باعث خشکی پوست شده و رطوبت آن‌ را کاملا از بین می‌برد؛ در نتیجه سطح پوست شما دچار خشکی شدید و ترک می‌شود.
  • استحمام زیاد: حمام رفتن بیش از حد، آن هم با آب داغ و شوینده‌هایی که ملایم نیستند، یکی از رایج‌ترین دلایل بوجود آمدن این مسئله خواهند بود.
  • فعالیت زیاد: پیاده روی، ایستادن به مدت زیاد و استفاده از کفش نامناسب از رفتارهایی هستند که، پاهای شما را در معرض ابتلا به ترک پاشنه پا، قرار خواهند داد.
  • کلر: این مشکل در افرادی که اهل استخر رفتن هستند و کسانی که زمان زیادی را در آب کلردار می‌مانند، رواج دارد. کلری که در آب استخر وجود دارد، پوست شما را خشک کرده، به مرور زمان سبب پوسته پوسته شدن پا و نهایتا ایجاد ترک پا برای شما خواهد شد.
  • بیماری‌های پوستی: بعضی از بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس، اگزما و عفونت‌های قارچی نیز شانس ایجاد ترک پا را افزایش می‌دهند.
  • افزایش سن: با افزایش سن، پوست به مرور رطوبت خود را از دست داده، خشک و دهیدراته می‌شود؛ به طبع احتمال ایجاد ترک پاشنه پا نیز، افزایش می‌یابد.
  • سایر بیماری‌ها: باید بدانید که بعضی از انواع ترک پا مربوط به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت می‌باشند و برای درمان آن بهتر است به متخصص مراجعه شود.

 

 

علائم مهم مبتلا شدن به عارضه ترک پا

خشکی، خارش و ایجاد پینه روی پوست، اولین نشانه‌های بروز ترک پا هستند؛ که اگر به موقع درمان نشوند، سبب ابتلا به درد و خون‌ریزی و یا حتی در موارد شدیدتر، باعث بی‌حسی پا می‌شوند.

 

 

راهکارهایی برای پیشگیری از ترک پا

حالا که سر منشا مشکل خود را پیدا کردید، باید به سراغ روش درمان آن بروید. راهکارهای موثر در این زمینه عبارتند از:

  1. لایه‌برداری و اسکراب پوست کف پا، یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از ترک خوردن آن است؛ اما باید دقت کنید که هرگز پای خشک را لایه‌برداری نکنید! بهتر است این کار را هنگام استحمام و با کمک یک سنگ پا، به آرامی انجام دهید.
  2. راه رفتن روی فرش و موکت و یا راه رفتن به صورت پا برهنه، به مرور زمان موجب ایجاد پینه و ترک پا می‌شود؛ لذا استفاده از دمپایی روفرشی و پاپوش در پیشگیری از آن موثر خواهد بود.
  3. برای جلوگیری از بروز ترک پا و حفظ رطوبت آن، می‌توانید شب‌ها هنگام خواب، پاشنه پا را با وازلین یا عسل ماساژ داده و از پاشنه پوش استفاده کنید.
  4. استفاده از کرم‌ ترک پا، روشی آسان در رفع این مشکل است؛ که در ادامه، به معرفی بهترین برندهای این کرم پرداخته‌ایم.

 

 

بهترین برندهای کرم ترک پا کدامند؟

به طور کلی یک کرم ترک پا، زمانی موثر و کمک کننده خواهد بود که رطوبت بالا و فرمولاسیون ملایمی داشته باشد. بهترین برندهای این کرم شامل موارد زیر می‌شود:

  1. ژل لایه‌بردار و ضد ترک پا لافارر: ژل ترک پا لافارر حاوی اوره، روغن کرچک و زیتون، ویتامین E و رزماری می‌باشد؛ که به خوبی نواحی ضخیم پوست را رطوبت‌رسانی می‌کند.
  2. کرم ضد ترک پا سینره: این کرم حاوی روغن گل رز وحشی و گل راعی ست و با ماندگاری بالایی که دارد، می‌تواند پوست را به مدت زیاد مرطوب نگه دارد.
  3. کرم پمپی ترک پا دافی: این محصول از برند دافی، حاوی تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی برای مراقبت از پوست، از جمله موم زنبور عسل است و یک مرطوب کننده قوی محسوب می‌شود.
  4. کرم رفع ترک پا ژنوبایوتیک: این محصول در ترکیبات خود دارای کره انبه و سالیسیلیک می‌باشد و علاوه بر پاشنه پا، به نرمی و لطافت قسمت‌هایی همچون آرنج و زانو نیز کمک کرده و ضخامت این نواحی را کاهش می‌دهد.
  5. کرم ترک پاشنه پا سی گل: کرم سی گل سرشار از عصاره تخم کدو، گردو و کاج است و با داشتن ویتامین E بالا، مواد مغذی را به پوست پا شما رسانده و آن‌ را ترمیم می‌کند.
  6. کرم پمپی ترک پا کامان: این محصول علاوه بر ویتامینE ، سرشار از ویتامین A و C است که در مدت زمان کم، پوستی شاداب برای شما به ارمغان می‌آورد و پاشنه پای شما را لطیف و مرطوب خواهد ساخت.
  7. کرم خشکی و ترک پا تروپیکال دیپ سنس: کرم ترک پا تروپیکال، شامل موم عسل و میوه‌های استوایی‌ست و زبری و خشکی پوست را کاملا از بین می‌برد.
  8. کرم رفع ترک پا نئودرم: مهم‌ترین ترکیبات به کار رفته در این محصول، نعناع، حنا و سالیسیلیک هستند؛ که خاصیت ضد قارچی داشته و علاوه بر رفع ترک پا، آن ‌را خنک می‌کنند.
  9. کرم ترک دست و پا دکتر ژیلا: ترکیب اوره و روغن آووکادو به کار رفته در این محصول، می‌تواند به ترک‌های عمیق پوست دست و پای شما تا حد زیادی کمک کند.
  10. کرم ضد ترک پا درمیلو: این محصول که برای زنان باردار و شیرده ممنوع است! با داشتن روغن آرگان و موم زنبور عسل، مرطوب کننده‌ای قوی برای درمان پینه و ترک‌های پای شما به شمار می‌رود.
  11. کرم خشکی و ترک پا نوتروژینا: این کرم که حاوی گلیسیرین است، اصلا از خود رد چربی به جای نمیگذارد. همچنین دارای بافتی سبک بوده و بسیار زود جذب پوست می‌شود.
  12. کرم رفع ترک پا اوسرین: این محصول، ساخت کشور آلمان بوده و حاوی اوره است. همچنین به دلیل این‌ که فاقد ترکیبات آلرژی‌زاست، محصول مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شود.
  13. کره پا ژبن پلاس: این محصول حاوی گلیسیرین، کره کاکائو، نعنا فلفلی و آلوئه‌وراست؛ که رایحه دل‌انگیز شکلاتی دارد. این کره پا با اثربخشی عمیقی که دارد، برای افراد ورزشکار که از التهاب پا رنج می‌برند، کاملا مناسب است.

 

جمع‌بندی

همان‌طور که مطالعه کردید، ما در این مقاله سعی کردیم عوامل و علائم بروز خشکی و ترک پاشنه پا را بررسی کرده و با ارائه راه‌هایی جهت پیشگیری و درمان این عارضه شایع پوستی، به شما کمک کنیم. این ترک‌های ناخوشایند که در اثر عواملی همچون شوینده‌های با ترکیبات قوی، پا برهنه راه رفتن روی فرش و موکت، استفاده مداوم از کفش نامناسب و در نهایت افزایش سن بروز پیدا می‌کنند، با انواع کرم‌های ترک پا قابل درمان هستند. در این مطلب شما تلاش کردیم تا با 13 برند از بهترین کرم‌های ترک پا آشنا شوید و بتوانید راحت‌تر مشکل خود را رفع کنید. امیدواریم که شما را در انتخاب کرم ترک پا مناسب یاری داده باشیم.

4.7 ستاره - (3 رأی)
مدیر آموزشگاه